Uzaktan Ders Sistemleri
Uzaktan Ders Sistemleri uzaktan eğitim vermek isteyen eğitim kurumlarına yazılım üretir. Uzaktan eğitim faaliyeti ile eğitim mekandan soyutlanır. Yani normal bir eğitim sisteminde birey eğitim almak için eğitim kurumuna gitmek, o ortamda bulunmak zorundaydı. Bu işlem için kişinin yol masrafı, yemek ihtiyacı gibi giderleri olmaktaydı. Uzaktan eğitim sistemi ile kişi artık eğitim almak için eğitim kurumuna gelmesine gerek yok. Online bağlanabileceği bir cihazı varsa eğitim alabilir. İnternet bağlantılı akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlardan uzaktan eğitim programlarına dahil olabilir.
Uzaktan ders sisteminde eğitim kurumları kesintisiz eğitim hizmeti verirler. Bunun için bir mekan ayarlamanıza gerek yoktur. Bu yazılım sistemi ile eğitim mekana ve zamana bağlı olmaktan çıkarılır. Böylece çalışmak zorunda olan, eğitim almak için vakti olmayan kişiler uzaktan eğitim sistemi ile dilediği an dersleri takip edebilir. Uzaktan eğitim sisteminin sınav modülüne dahil olup almış olduğu eğitimin ne ölçüde başarılı olduğunu test edebilir.
Uzaktan eğitim sistemi için üretilen yazılım programlar 3 bölümden oluşur. Yönetici bölümünden öğretmen ataması ve eğitimin idari işlerinin planlanması yapılır. Bu bölümde öğretmen ve öğrencilere yetki verilir. Bütün duyurular buradan takip edilir. Bu bölümden öğrenci, öğretmen ve veli profil tanımlama işlemi yapılır. Öğretmen modülü öğretmenlere aittir. Eğitimin planlanması ve eğitim işlerinin yürütülmesi bu bölümden yapılır. Öğretmen bu bölümde eğitim ve kazanım planlaması yapar. Öğrenci profili ise öğrenciye aittir. Öğrencinin girmiş olduğu deneme sınav sonuçları ve analizi, öğrenciye ait kişisel bilgiler yer alır.
Uzaktan eğitim için özel olarak ürettiğimiz uzaktan ders yazılım programlarımızı incelemek, programları satın almak için E-uzaktan.com bağlantı adresinden firmamızın internet adresine ulaşabilirsiniz. Sistem ve işleyiş hakkında derinlemesine bilgiler web sitemizde yer almaktadır. Bizlere ulaşmak ve sorularınızı sormak için aşağıdaki internet adresimizi kullanabilirsiniz. Uzaktan eğitimin imkanlarından faydalanmak için hemen uzaktan eğitim ders sistemlerimizi inceleyin. Firmanızın ihtiyacı olan yazılımları firmamızdan temin edebilirsiniz. Satın aldığınız yazılımla ilgili tüm güncellemeler ücretsiz olarak yüklenir.